Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: SmokinJoe Date: Sep 17, 2010 5:52pm
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

Another one...
http://www.archive.org/details/ro2010-09-11.jzbt201-sbd-mix.flac16f

I did an ftp upload, and when I did a checkin it didn't take me to that usual screen where I select the band from the etree list. So the collection and mediatype are wrong.

I tried to just fix it all in the metadata editor, but the the mediatype field won't accept input, yet it complains about no mediatype, so I can't fix it.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: SmokinJoe Date: Sep 17, 2010 5:57pm
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

Correction to my previous statement... the media type is "other" which I can't change, and I can't type in a Collection. The Collection field doesn't take input, so I can't fix it.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: gfactor Date: Sep 17, 2010 10:43pm
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

Yep, I'm getting the same thing here:

http://www.archive.org/details/lingo2010-09-10.flac16

Mediatype is "other", collection is blank. Because collection is blank, I cannot complete the upload and make it public, and I cannot change collection because it's an uneditable field in the meta info form. Very, VERY aggravating.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: MarkBurgin Date: Sep 17, 2010 11:01pm
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

me too

http://www.archive.org/details/elephantrevival2010-09-12.matrix.flac16


Will these be fixed or should I hold off on furhter uploads?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Dave Harryman Date: Sep 18, 2010 7:10am
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

I uploaded last night, woke up to submit files and go through the metadate, and it skipped that step and ignored the fact it was supposed to go to the LMA. So I'm having the same problem for

http://www.archive.org/details/alvarhanso2010-09-17

Is this something I will need to fix later, or will even be able to fix later?
Thanks,
Dave

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: fathermakary Date: Sep 18, 2010 7:21am
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

me to

http://www.archive.org/details/FatherMakary2010....8

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: MarkBurgin Date: Sep 18, 2010 8:27am
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

jeese. No answer from anyone of authority here?

Another...

http://www.archive.org/details/elephantrevival2010-09-12.matrix.flac24

I'm holding off on future uploads until this is addressed.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Sep 18, 2010 8:45am
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

Sorry folks...I started a new job this week which has been severely curtailing my online time during the day. I can fix these at some point, not sure what's causing it or when it'll be fixed as I'm just a volunteer, not an engineer, and it's the weekend, so there's nobody in the archive offices (I don't think)...

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftornfleshrecords Date: Sep 18, 2010 8:58am
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

Thanks, any help would be appreciated

Here are my links that wouldn't work

I just need to move
http://www.archive.org/details/TFR137-VA-UncomfortableMusic-DavidLinchsEraserheadTribute

to my collection
http://www.archive.org/details/tornfleshrecords

and if you could delete the other two attempts that didn't work
http://www.archive.org/details/TFR137-VA-UncomfortableMusic
and
http://www.archive.org/details/TFR137-UncomfortableMusic-DavidLinchsEraserheadTribute

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Robert Cox Date: Sep 18, 2010 11:30am
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

I also have the same issue.

Please update the field mediatype from other to audio,
and the field collection to opensource_audio.

The url for this is http://www.archive.org/details/Music_From_the_Contra_Dance_92

Thanks in advance,
Robert Cox

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Dave Harryman Date: Sep 18, 2010 1:01pm
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

For anybody having this problem, I found a possible solution: I took an existing show on the LMA and changed the address to reflect what would be the location of what I uploaded, and it took me straight to the page where I placed it under the appropriate band in the LMA and populated the metadata from there. For example:
I started with
http://www.archive.org/details/alvarhanso2010-09-10

and was uploading 9/17/10, so, changed the link to

http://www.archive.org/details/alvarhanso2010-09-17

and presto! I was able to get the process started.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Sep 18, 2010 5:46pm
Forum: etree Subject: Re: Help With Upload

Dave and everyone - it looks like we're back up and running. This solution works (basically, click on your item's page again, and the drop-down pages will come back) because the system is now recognizing that the collection metadata is black, so it's kicking you into the picker page. Happy re-filing, everyone. :)